Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målerisk resa


Tänker
på bergets
siluett
mot himlens
klarhet
i skymningen

Resans mål
och alla vägar
till och från

Vill måla
alla vägar
i tusen nyanser
liksom berget
vi besteg

Innan
allt försvinner
in i en svart
horisont




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-02 20:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att passa på så länge det går

Fint men sorgligt
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP