Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

 

"Jag behöver andrum!" sa hon. Han satte upp en skylt på dörren i gästrummet där det stod "Andrum" och sa:  "Varsågod!" 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-03 14:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hoppas det ej
spökar där?
;)
2019-09-05

  Gunnar Hilén VIP
Skönt att "tolka" nån helt bokstavligt !
2019-09-05

  morgonstjärna VIP
den var intressant
tycks som grus i maskineriet
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP