Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glupska läppar

 

 

Du kidnappar mitt alfabet

med glupska läppar,

som vill plombera min mun.

 

 

Du får mig att älska min kropp

när du gnider din mot min:

Och förskingrar vardagen

 

 

Men när solen blottar din fantasi

tar du din värme och går,

lämnande mig bland blödande lakan.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-04 15:23



Bookmark and Share


  Mockasinet
Du är otrolig med dina ord och mening. De griper mitt hjärta och jag tänker på dig ibland.
2019-09-05

    ej medlem längre
Sorglig o het på samma gång! Älskar det där med att förskingra vardagen!
2019-09-04

    Lena Staaf VIP
Starkt, ömkligt och blodigt...Fint!
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP