Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armbågar undan solstrimmorna

 

 

Klandrar mig fram i stormen

Armbågar undan solstrimmorna

Slickar i mig modden och haglet

Välkomnar det mattsvarta täcket

 

Maran

Snaran

 

Marscherar runt i kritikens högborg

Tungkysser AIDS-smittade redaktörer

Vädrar refuseringsbrevet

Med de lungor som aldrig tömts

 

Ratad

Hatad

 

Grisar runt i bortglömda gränder

Fyller min arm med framtidsvärme

Filtrerar bort världens fulhet

Och tillåter mig en sista dröm

 

Sylen

Kanylen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-04 20:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mörkt, dystert, skitigt, that's poetry man
2019-09-04

    Lena Staaf VIP
Desperat svärta i rytmiska strofer leder fram till den förrädiskt lockande lösningen.
2019-09-04

    ej medlem längre
En klämkäck och hurtig liten kuplett! ;)
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP