Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallprat klimat

 

Vill ha vinterdäck?
du är inte lite fräck
alla åser att klimat
skiftat sig i vår stat                                    

i nytt kokhett väder
vi slipper ha kläder
lär oss odla apelsin
även god mandarin

men är det rätt i sak
när snön åter på tak
lägger täcke uppepå
tro det är hett ändå?                                     

 

 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-27 20:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Inte ens forskarna sitter inne med hela sanningen om klimatförändringar och vad de beror på. Hur lever forskarna själva, klimatsmart? Aktuellt ämne du belyser.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP