Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molltoner

Det vackra
försvann in
i dimman

Nu ser man
det inte mer

I moll tycks mig
havets melodiska
gång

Och vågen mot
stranden som
klagan och gråt

Över det gråa
man sällan
kan göra något åt









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-06 11:02



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starkt framfört, vemod i stämningen.
2019-09-06

  Kungskobran VIP
De drunknande sjömännens själar klagar
Sjömanshustruns eviga gråt
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP