Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi



Upplev rummet
som en plats
där musiken
ger dig
möjlighet att njuta
Ett utrymme
för tankar
med mänskliga
egenskaper
Ett ställe
där du förstår
helheten
i flykten
från
ensamheten
Ett ögonblick
där glädjen
fångar dig
i toner
Ett landskap
där din
storhet
är levande




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-08 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP