Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fånga dagen fylla år

lära krypa
lära gå
stampa takten
stå på tå
hälsa artigt
välja rätt
våga vägra
niga lätt
hitta vägar
följa spår
fånga dagen
fylla år




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-09 23:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
strålande !
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP