Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En misogyn feministspark i skrevet på patriarkatet! Jag slår åt ALLA håll, men vet aldrig om jag träffar!


Köttstiletten

 

 

Du är en köttstilett klädd i övermoget plommonstop. 
Du var förruttnad redan innan du deserterade, 
och gömde dig mellan förseglade träskläppar. 


Livmodertapperhetsmedaljen fräser kring ditt huvud: 
denna skalp som du dolt i stupstockens svålhål, 
på flykt undan lagens vrånga näve. 


Jag dömer dig till livslång tvåsamhet 
insvept i en gummerad tvångströja, 
som förlänar dig kallsupar av din vita sav. 


Straffet: för evigt stelnad av skräck. 


Ditt stinkande kön är en likvaka 
till vilken alla hyenor är bjudna 
att förfrysa sina kluvna tungor uti. 


Jag har tvättat mig i dig för sista gången, 
tagit adjö av ditt genitaliska slaktkött, 
din mjölkande hydra av is. 


Äntligen tillåts min smuts vara ren.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-14 14:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mustigt och kraftfullt.
2019-09-16

    Lena Staaf VIP
Rykande unket doftande dikt . Här kommer ingen undan! Inte ens den som fått livmodertapperhetsmedalj ( härligt ord!)
2019-09-14

    ej medlem längre
Livslång tvåsamhet! Dantes inferno!
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP