Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skissartat inre landskap


Skissar på bilden

Den inre bilden
av landskapet utanför

Bilden som ska bli
min egen
att bära inombords

Vägen genom parken
den gamla gården
och vinden som kastar
trädens kronor hit och dit

En snabbskiss
av det svårfångade

Den inre bilden av
landskapet utanför




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-17 09:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Målande
2019-09-17

  WyS VIP
Fin betraktelse!
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP