Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallande löv

 

Fallande löv
Fallande drömmar

En efter en efter en
Dör de och evig försvinner

Utan en kram, utan en famn
Utan saknande, utan ett hjärta

Fallande träd
Fallande själar

En efter en efter en
Faller de och evig dör

Utan kärlek utan en familj
Utan rötter utan ett hem

Fallande löv
Fallande träd

Fallande liv
Fallande drömmar

Dör och försvinner utan ett enda leende

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-09-17 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP