Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krasslig dos

 

Krassliga
Och
Blytyngda

Känner orden sig idag

Krasslig
Och
Traumatiserat

Känner drömmen sig idag

Krasslighet
Orklöshet
Onyttighet

Tvingar drömmen, orden sjukanmäla sig

Idag
Imorgon
I övermorgon

Och för alltid

Krassliga dos
Krassliga sus
Krassliga ros

Lämnar orden, drömmen i sina spår och tystnar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-09-18 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP