Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till E

En gång, när vintern gick över i vår,
när gula solar stod i dikeskant, 
började Din levnadsstig.

När sommaren nyss gick över i höst
tog Du sista steget.

Det var då astrar och kärleksört
stod i blom.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-21 13:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert och vemodigt
2019-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fina och känslosamma minnesblommor...
2019-09-30

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och allvarligt.
2019-09-22

  ULJO
Vemodigt och melankoliskt
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP