Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku22sep19

Tranorna flyger

målmedvetet åt söder,

ängsligt ropande.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-22 13:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kanske inte ängsligt just. Men ständigt.
2019-09-27

  Gunwale VIP
Livet ängslas och ropar. Flyg lugnt, lilla liv!
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP