Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåtanda


Färgen
Doften

Känslan
av framtid

Träder fram
ur en
frusen gråskala

Det är tid
att bära
sitt vemod
med stolhet

Och låta
framtiden
minnas
alla färger




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-22 17:19



Bookmark and Share


  Briza media
Innehållsrikt, fint!
2019-09-24

  Briza media
Innehållsrikt, fint!
2019-09-24

  DavidM VIP
Du får med mycket på liten yta. Väldigt bra rader.
2019-09-22

  Kungskobran VIP
Ur vemod föds underbar poesi
2019-09-22

  Koloristen
"Vi är framtiden". Framåt, framåt, dagen gryr. Livet är ett äventyr.
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP