Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doppingen, dammen i sol

doppingen dyker
dammen i sol
glimrande trollsländors frön

*

och tanten
dramaten
brödet
åt änderna




Fri vers av Anijan
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-23 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anijan