Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagom aldrig mer

*
den torra sträva taggiga
- hettan är på väg

den hårda karga frostskadan
- kylan kommer sen

det finns inga mellanting
lagom aldrig mer
enbart död och födelse
och inget däremellan




Fri vers av Anijan
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-09-28 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anijan