Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tapir-natur

#
jag talade inte
jag sa:
tyst - rör ingenting

stilla sjunker in
i stolens natur
och bara tittar

hur fötter gror i jord
när rymliga tankar avslöjar:
tapir-natur




Fri vers av Anijan
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-09-24 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anijan