Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets lekar

Från mörkrets dånade hav svartgrå av järn och vit som drunknades ben kommer endast sjöfåglarnas virvlande hamnar svävande på stormens vingar. Bakom dem växer blytunga molnbankar under oss jagar vågorna höga och långa och havsbotten rör sig i takt med havsvidunders rörelser. Men vi är födda bortanför nordens rytande stormfront så vi har inga problem att röra oss över vattenbergen eftersom de inte befinner sig i vårt universum. Just nu har vi ankrat bakom havsbandets yttersta angöringsfyr mellan dessa världar. God natt värld!




Övriga genrer (Satir) av Lennart Andersson
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-09-23 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson