Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Credo

När nattens vågor
ebbar ut
är det en konst
att falla långsamt
som vintern
in i vår

Vid snödjup
är min längtan
en sommaräng
sjögröna smältvatten
som regnet
följer din hud

Vilka vindar
har hört mig
vilka dofter
berört mig
sedan man rört sig
över vida horisonter




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-06-15 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson