Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Vi upplever landskap utan ansikte men fyllda med våra skrik men som följsamt är med oss i ett vimmel av morgon till stormfåglars vinande ljud.
Allt detta reglerar våra intryck. Snart höljer vinden oss i något som kastar oss av och an men dör vi alla blir delaktiga av bokstäver som avgränsar vårt liv. Vi badar i nya livsvätskor och torkar i skyarna medan vi upptäcker att medvetenheten är text och att vi framledes får leva med det.




Prosa av Lennart Andersson
Läst 223 gånger
Publicerad 2020-06-19 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson