Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - grå himmel



nu är himlen grå
men jag minns många dagar
när den var blå




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att minnas de blåa dagarna när man hukar sig under de gråa molnen.
2019-09-25

  Larz Gustafsson VIP
För att inte tala om tv-utbudet. Under all kritik.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP