Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Jag kommer alltid säga att det är okej
Även då jag har tårar i ögonen
Det är bara att lägga på ett leende
Det är ändån ingen som kommer förstå mig
Ingen som kommer att lyssna
De kommer bara säga att det går över med tiden
Jag mår fortfarande lika dåligt som för fyra år sedan
För det är ingen som förstår mig
Och hade jag berättat vad som hänt hade alla lämnat mig
För jag är inte som dem
Jag är ingen
Så det är bara att lägga på ett leende och säga att det är okej




Fri vers av Tess Strand
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-25 21:25



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra text om hur det ofta kan vara.
Men...
det finns folk som kan se bakom igenom det där leendet...
inte ofta, men dock.

2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand