Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förkommen del av ett vara

Panflöjtens toner glider på morgonens grå yta medan ögat enbart ser en sorts veckad yta som skall inrymma en verklighet innan den blir till. Stormens ljud bryter igenom och man ser en vante gunga i höstbrisen på en tvättlina. Någonstans ute på torgen famlar en vind efter en flickas lekkamrater. Värmen följer de rostiga ledningarna upp till dagsljuset. Medan vi lyssnar efter igenkännanden att detta faktiskt är vår värld ropar någon efter en borttappad själ som skulle ha gått i gudstjänsten vid kyrkan ute på marsklandet.




Övriga genrer (Satir) av Lennart Andersson
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-09-26 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson