Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD störst bland män

 

För det är bara riktiga män som kan skapa ordning och reda 

Titta bara på Trump och Johnson 

Riktiga clowner uppbackade av riktiga män

Cirkusen drar vidare

Sverige nästa?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-26 12:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
De är sina egna källor !!!!!!!!!!!!!
2019-09-29

  Onomatoprofet VIP
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-matning-sverigedemokraterna-nast-storsta-parti

2019-09-26

  Kaptenlöjtnant
källa på det?
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP