Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten - Haiku

 

 

liten pilt tultar

trippar fram på tårna nätt

snart han springer raskt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-01 10:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Och snubblar och har sig he
2019-10-03

  Per Drysén
Barnen växer upp och lär sig allt mer.
2019-10-01

    Lena Staaf VIP
Alltid lätt att bli hänförd över växande!
Fin dikt.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP