Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I HAVE A DREAM....

Det finns några bra saker jag lärt mig i livet,
en av dom är att köpa en klänning som var fin för stunden och sen hänga den i garderoben för att inte använda den är INTE en av dom.

Ibland blir saker inte som tänkt men också lärt att det ALLTID lönar sig att göra det bästa av det man har.
Gå framåt, aldrig bakåt, det som varit, har just varit.
Vi vet hur det går.

I Gislaveds kommun är kompetensen hög inom vård omsorg. Arbetat i flera andra kommuner men alltid fallit tillbaks till Gislaveds kommun just därför.
Kommunen har bekostat utveckling som man som undersköterska på andra ställen får bekosta själv, FANASTISKT JU!

Fast förbannat bortkastat om man inte använder den där jävla klänningen....

Särskilt i tiden vi lever.
Miljö
använd
återvinn
tänk!

Önskar SÅ att ni, dom ,det som bestämmer kom en dag ,natt eller kväll och bara levde något dygn i den världen de människor som drabbas av demenssjukdom hos oss befinner sig, alltid.
Önskar sååå att ni fick vara med
som anhöriga
personal
eller varför inte
första tiden på det nya stället ni tänker att vi ska bli ekonomiskt mer vinstdrivande så att ni kan få pengar över till andra kassor som såklart är både roligare och trevligare för vem fan vill vara sjuk, belasta samhället och inte ha en aning om det?
Därför vi behöver TRYGGHET OCH KONTINUTET.
Inge vidare på ekonomi men vet så mycket att man alltid kan tänka om, omfördela
tänka rätt lixom.

Har en dröm om
en kommun, arbetsplats , värld där vi tar vara på det vi har.
Tänk om man kunde sätta kommunen på kartan för fantastiskt vård istället?
Agera förebild för framtida sätt att hantera allt som ju ändå komma skall istället för att bara följa strömmen..
Är ganska säker att alla fantastiska människor som arbetar i kommunen med glädje skulle ge allt för att komma dit om de bara fick chansen.

Hållbarhet.
Medmänsklighet
Framtid...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-02 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP