Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Highly sensitive personality.


HSP.

HSP

Ansvaret man har över hela mänskligheten, ångesten att inte räcka till.
Känsla av skuld.

Känsligheten
Ensamheten
Tomheten

Känslan att alltid känna att man behöver säga förlåt, förlåt för allt.




Övriga genrer av Känsligsjäl
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-02 20:19



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En fullständig sammanfattning...många är vi som känner igen...Vi får luta oss mot detta...
2019-10-05

    ej medlem längre
Kände lättnad när jag läste! orden som du lyckas beskriva HSP med. Igenkänningar och styrka
2019-10-02

  Larz Gustafsson VIP
HSP här också.
Åtminstone pekar allt på det.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Känsligsjäl
Känsligsjäl