Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholist till pappa

Det är ingen lätt match
Jag förlorar gång på gång
Jag mot alkoholen
Hur kan jag rädda dig?

Rädslan för pappa
Avskyr den giftiga drogen som förvandlar pappa till ett monster
Du ser lycka och flykt i alkoholen
Jag ser en trasig själ och ett skrämmande beteende

Kan du inte se att jag drunknar?
Jag, min storebror och mamma drunknar sakta
Snälla, jag vill ha kärlek från min pappa, åtminstone lite grann.




Fri vers av Känsligsjäl
Läst 581 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-06 20:19



Bookmark and Share


  Niliboy
Prova bön också, kanske det kan bidra lite!
2019-10-09

  ULJO
Det finns hjälp att få. Kognitiv beteende terapi. Återfalls prevention eller MI. Kommunerna har hjälpen. Det svåra är att få din pappa att erkänna för sig själv att han har problem. Frivilligheten råder ju.
2019-10-08

  Bjarne Nordbö
Tungt. Hoppas det går bra. Det finns hopp. Jag är ren nu (10år)efter typ 30 års missbruk. Familjerelationer har läkt. Ge inte upp hoppet. Kram.
2019-10-06

    Oktobermörker
Förra kommentaren var en hjärtemoji, såg nu att det inte fungerade. <3 till dig!
2019-10-06

    Oktobermörker
??
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Känsligsjäl
Känsligsjäl