Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda linjen

Så glad att se dig igen
Så rädd

Tittade på din rygg tills tunnelbanan gapade och svalde dig
Bara så
Utan att ens försöka rädda dig

Så förvirrad
Så feg

Vettskrämd av att komma så nära
Röda linjen inom mig










Fri vers (Fri form) av Claire Fransson
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-03 20:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
målande
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Claire Fransson