Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska se

Ständigt denna klump i magen varje gång vi ska prata
Fast hjärnan säger allt är i princip OK

Är mina känslor vilse
eller ljuger jag för mig själv?

Kanske behöver jag inte veta
Kanske ska jag bara leva

Värmer mina händer på pappas tekopp och tittar ut
Snöflingor läger sig tyst över snödroppar

Det är bara att vänta lite till





Fri vers (Fri form) av Claire Fransson
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-10 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claire Fransson