Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag kan inte ta ett steg tillbaka

Jag har ju ingenstans att backa

Kan du inte se?
Det är bara tomma intet kvar
Jag tror inte att det är detta utrymme som du saknar

Nej, jag kan inte tänka mig att sluta
Ja, jag vill så frön av tvivel i ditt hjärta
Jag är faktiskt väldigt skeptisk till deras sort av rättfärdighet

Fullkomlig leverans på
Andras svar på andras frågor

De kan säkert klappa dig på axel för
Är det detta som du vill?




Fri vers (Fri form) av Claire Fransson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-19 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claire Fransson