Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag

Andas in en flämting av oro

Djupet av hjärtat känner dragen irummet

visar var stegen vill gå

Ett andetag får dig stilla tänka gå eller bli på vägen

av djupet ropet se ned låt blicken möta

vänd om stå kvar möta smärtan känna på den

en smärta som sitter i djupet av ett andetag

berör ser det hjälper värmen strömmar till

kärleken  finner en ro bada i känslor att vara värdig

ett andetag ett andetag......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP