Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatör - Haiku (svit)

 

 

tio år jag vatt'

en amatörskrivande

poet med "penna"

 

många dikter har

med fantasins hjälp blivit

ord på datorns skärm

 

formats till stycken

både bra och mindre bra

nöjd jag är ändå

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-05 15:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att skriva är la gött


2019-10-07

  Per Drysén
Det är viktigast att man själv är nöjd. Bonus när andra delar glädjen.
2019-10-06

  Per Drysén
Det är viktigast att man själv är nöjd. Bonus när andra delar glädjen.
2019-10-06

  Kungskobran VIP
Skriv bara på
bra eller mindre bra
vi gillar dig ändå
2019-10-05

    Lena Staaf VIP
Skrivandets glädje!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP