Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den lilla dammens mörka vatten påminner om en mörk pupill, speglar solblänk eller den grå himlen. Foto: Annaemi


haiku - isros

sista näckrosen
fångad av nattens is
i dammens öga




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-07 14:27



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker bild och haiku.
2019-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku vars innehåll förstärks av bilden!
2019-10-07

  Bjarne Nordbö
Snyggt fångat.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP