Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara i fred!

Jag blir så störd
av alla dessa telefonförsäljare!
Det är ett oskick - nästan kriminellt
att störa folk från morgon till kväll...!

Min mobil ringer --- och jag får en glad förväntan...
Vem kan det vara som ringer mig?
Så är det ingen vän utan en säljare!

Jag blir så trött! Sluta med denna brottsliga verksamhet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP