Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omkull

 

Isande människa
Isande blod

Isande drömmar
Isande liv

Isande kärlek
Isande tår

Byggs en människans liv med
Byggs tiden med

Dagen börjar med ett stort lögn
Ett värdig liv!

Natten faller med ännu större lögn
Sov gott!

Ett liv utan färg
Ett liv utan smak

Teater är en människan existens
Och huvudrollen går till egot och jaget

Teater spelar familjmedlemmarna
Teater talar känslorna

Isande!
Teater!

Omkull!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-10-09 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP