Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kundtjänst


God dag mitt namn är Kundtjänst
Det är allt jag tänker svara
På alla era frågor, fråga på ni bara
Och gnäll gärna över någon konstig vara
Som aldrig blev det den skulle bli
Men det ger jag själva fan i
För mitt namn är Kundtjänst

God dag mitt namn är Hantverk
Om du någonsin skulle undra
Vem det är som stökar här och dundra
Och visst är herr Timell att beundra
För jag är inte alls lika billig att få
Och definitivt inte lika lätt att nå
För mitt namn är Hantverk

God dag mitt namn är Minister
Och jag tänker styra landet för en dag
Skipa rättvisa och även stifta lag
Men först ska jag bara klippa i mitt skatteunderlag
Att de svagare blir svagare, min vän
Det ger jag tusan i och hör sen!
För mitt namn är Minister

God dag mitt namn är Fotboll
Och de säger att jag är rund
Någon säger till och med att jag är sund
Men chipspåsarna växer för varje vm-stund
Och ölen säljer nu i hastig takt
Men nog skiter jag i era kaloriers jakt
För mitt namn är Fotboll

God dag mitt namn är den Svenska avundsjukan
Och jag tänker inte klaga
För jag besitter inga egna fel att laga
Alla andras misstag är enklare att jaga
Men de rika de är fina en sådan vill jag bli
Och står du i vägen blir jag som ett stucket bi
För mitt namn är den Svenska avundsjukan




Fri vers av CF
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-06-30 09:09



Bookmark and Share


  Cris
Himla snajsit (hm..)

allt så träffande!
2006-06-30

    Orm den gamle VIP
Haha!

Schyssta rim, träffsäker beskrivning av diverse företeelser!

ME LIKE!
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

CF