Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig i ovetspak, olycklig i vetskap. Ursprungligen publicerad 060604


Alexander

Jag vill så gärna säga till dig
att pappa också har fantastiska presenter
men jag vill inte förstöra din magiska dag
Ditt ovetande leende och sprudlande energi får mig att vänta

Jag vill upptäcka skatterna i sanden,
gömslerna i skogen, vattnets smekande mystik
de kommande snöflingornas otroliga form
Vindens magiska kraft

Jag vill visa dig
livets värden
Dela din upptäckarglädje
Ge dig allt du vill ha

Men just nu kan jag inte
ge din några saker
och det som är viktigaste för dig
särar jag också på - familjen.

Förlåt mig
för att din 9:e årsdag blev så här
Du vet det inte idag
men inom kort så får du reda på det

Vi kommer att få tid att säga och göra saker
livet går vidare
Men för Ett barn finns inte framtiden utan bara nu
och det tar jag ifrån dig, nu

Pappa är så ledsen
förlåt mig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-01 19:19



Bookmark and Share


  Helene Månsson
åååh, hur tungt är det inte att vara vuxen ibland...att se in i sitt barns ögon och se alla drömmar grusas till intet. /Helene
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris