Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva Blommor

En sådan vacker sak vi använder för att visa allt möjligt
Kärlek, gratulationer, vänskap

Även symbol för
Sorg, desperation, en sista gåva

En sådan vacker sak

Plockad till sin död för betraktarens ögon
Blommans bitterljuva symbolik




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-10-11 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det lär ju även finnas onda blommor...
I alla fall enligt Baudelaire.
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej