Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa nej

Varför kan det inte sluta på ett nej?
Nej, jag vill inte dricka idag
Nej, jag vill inte ha en till drink
Nej, jag vill inte ta den shoten
Nej, jag vill inte att du rör mig
Nej, jag vill inte till ditt hotellrum
Nej, jag vill inte kyssa dig
Jag sa nej. Så varför? Varför fortsatte du? Varför försökte du tvinga mig? Varför försökte du göra mig inkapabel till att fortsätta säga nej?




Skapa | Skriva av Förgätmejej
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej