Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken bittert eller ljuvt

"Säg att det blir vi igen"
Det är vad hon hade sagt
I desperation
I sorg
I den mest hjärtskärande saknaden av närhet och identitet

Vad jag hade sagt vet jag inte
För jag minns inte vem du är
Bara ett suddigt minne av vem du var finns kvar
Varken bittert eller ljuvt
Enbart en reva i minnenas värld




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej