Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbete ger frihet

 

Tanja ville bort
från gatas sport
pinad av hallick
övervåld begick
smäll gav ibland
käften utan tand

fnasket hemlös
låg ute och frös
i storstan kallt
nålstick överallt
kolasnortad näsa
i tal hördes väsa

dagligen påtänd
hela hon utbränd
blev hånad passé
trots bara fyllt 33
torsk av fixet gav
pröjs hon sugit av

bespottad var dag
iddes ej ta nya tag
som HIV-smittad
medvetslös hittad
allt annat än glam
liv slutades i skam

Någon kallade henne glädjeflicka och lycklig hora. Idiot.    

 






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bodingen VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 08:55



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En nutidshistoria men ändå gammal historia. Berättad i en poesiform som bara flyter och fyller oss som läser med så mycket känslor. En värld jag känner mig så avlägsen från men ändå nära!
Jag undrar varför sorts människor är det som betalar för en kort stund av utlösning med henne?
2019-11-03

  Lottie Ålhed VIP
Glädje för vem?undrar man ju precis som du...
2019-11-02

  Öknens Ros VIP
Att vara prostituerad ingen lek
Får aldrig något smek
Kan inte kärlek kallas
Hon är ju allas
Frusen på gatan går
Lämnar inga spår
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP