Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober

jag inser att jag har stannat här för länge

det är inte det att nån har fått gråa hår
att nån har börjat få rynkor
eller inte kommer upp för trapporna längre

sängen ser väl fortfarande varm ut
känns inte ens speciallt jobbigt att klättra upp i den
jag har vant mig vid dina vänner
jag gillar dom
jag tror dom gillar mig

det är inget som luktar illa eller så.
det är inte så att du har sett för mycket
eller att jag känner nån överdriven vandringslust
av lathet hade jag kunnat stanna

det är bara det att jag har tappat nånting.

jag har tappat ditt ärliga leende
jag har tappat sånger som betydde mycket för mig
jag har tappat ett litet mjukdjur som ser ut som en älg.

... resten får jag kanske ner i resväskan.




Fri vers av auntie walt
Läst 720 gånger
Publicerad 2004-10-17 14:22



Bookmark and Share


    David Wästerfors

2005-01-27

    Inutipojken
även själva andningen i dikten är uppgiven och ledsen. Hoppas resväskan kommer till rätt destination.
2004-10-18

    jahapp
härligt slut...om att få ner resten i resväskan!
2004-10-17

  Myself
gillar jag mycket,så sorgligt att inse faktum att något har hänt,gått förlorat.denna rekomenderar jag varmt.Tack!
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

auntie walt