Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lost in the pancake

Jag hoppas att vilsenheten kommer tillbaka
Som en lojal hund
tilltufsad efter dagar på gatan
efter ett bad och lite näring
tillbaka till vanligt

jag behöver min förvirring
som du behöver din
ledhund
en blindhet som ändå
kan hitta nån sorts
väg

och i natten och tystnaden
när alla prövostenar
sover
fungerar också ett
förlorat lokalsinne
som riktmärke.




Fri vers av auntie walt
Läst 543 gånger
Publicerad 2004-05-26 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

auntie walt