Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gärdsgårdssten grillin'


släng ut mig på gatan
jag letar själv
ristar kompass i asfalten
ett mirakel att man
aldrig hittat hem

än

aldrig avlägsen
när man lever i
tankevärlden


känn på den
var som helst




ta bussen ner till gislaved
klottrat på väggen:
"no way out of here"
och vi rökte dina blad
i hemlighet

vem vet

missbruksorten i glasriken
kasta din sten
och rita skogen
full av motorvägar
way out of here

leva i tanken
jajaja
är vad dom säger:
it's out there

out there







och skriva sitt liv på sitsryggen
hon vänder sig om och stirrar på dig
"det finns ingen där som
väntar vid ditt slut"

åååh nej
kappsäcken
skänk en peng

ska vi säga det vi menar
okej fuck you

ååhåhå

släpper ändå aldrig in mig
i bullerbyn




aaaah
åååhhå


och hemma är där man letade guld
torpa har låst om kistlocken
du ba irrar runt och
letar efter nåt


eller nån

yeyeye



och släcker din törst på eurostop
hon skrattar åt din skakiga kropp
du kan ta mitt kök men inte
kokboken

wowowo
aahaa

jag ska grilla mina rätter
på gärdsgårdssten


yehehey

det här smålandslivet
inga problem
alltid nära ett hem
i fantasin
bara tidsfrågan
innan jag hittar dit


nowowow
trolleri








Fri vers av Love Död
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-14 16:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande dikt om vilse och ämlig i välfärden.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död