Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hackat livet

Förlåt mig Gud,
En lögn jag avlagt,
Från mig hörs sällan ljud,
Stolt äro jag,
Ty tabula rasa,
En myt äro,
Skall det vara sagt.

Lögnen som drogs,
Spöken som återkommer,
Ingen ser det som från mig,
Togs.

När jag föddes,
Påskafton 91,
Mitt frö ströddes,
Till mitt livsöde,
Mycket har skett.

Pedistal eller rännsten,
Jag är inte vacker,
Inom ramen för eran,
Etikett.

De jag älska,
Älskar även mig,
För min giv jag vill äska,
Och lögnen ett sätt,
Att hacka dig.

Makten är tagen,
Knä mot knä,
Tänk att drömmen,
Uppfylldes till slut,
När jag insåg det.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-10-16 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech