Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Butiksdöden

 

- Ska du på begravning?

- Vilken begravning? Vem har dött?

- XXL *snyft*

- Åh nej! Vad dog den av?

- Vad tror du? Onlineshopping så klart.

- Så hemskt! Vilken av dem är det?

- Den på Hamngatan.

- Åh, min favorit, var ska jag handla nu?

- Du tänker bara på dig själv, hur tror du att det känns för personalen?

- Jaja, de slipper göra armhävningar nu iallafall. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-16 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP