Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan komma helt plötsligt!


Aj!

Ohhhh…
Det kunde du aldrig tro!
Va?
Helt plötsligt
Aj...det nästan gör ont
Som himlen slänger ner ett hjärta
Aj...huvudet
Nej mitt hjärta
Tårarna tvingar sig ut
Usch och fy va löjligt!
Ja, löjlig och dum
Du bara är
Ingen ser ju!
Ohhh, va skönt
Göm dig
Gråt lite till
Lite ..tänk om?
Tänk om!?
Gud! hallå! va gör jag då?
Jag har fått ett hjärta i huvudet ju!
Det är rött, varmt och bultande
Det är mitt




Fri vers av Clara-Karin
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-10-16 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Karin
Clara-Karin