Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Mitt svarta hjärta

Mitt svarta hjärta
Mitt hjärta har spruckit sönder
Mitt hjärta har blivit rött
Mitt hjärta är varmt
Mitt hjärta bultar lugnt och skimrar
Mitt hjärta är lyckligt
Mitt hjärta gråter
Mitt hjärta känner kärlek
Mitt hjärta gör ont
Mitt hjärta älskar
Mitt hjärta vill inte
Mitt hjärta vågar inte
Mitt hjärta Vill
Mitt hjärta är förtvivlat rädd
Mitt hjärta går fort
Mitt hjärta är vilt
Mitt hjärta är rent
Mitt hjärta är mitt hjärta.




Fri vers (Prosapoesi) av Clara-Karin
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-03-01 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Karin
Clara-Karin